Products Products Contact Contact
Terug naar Home

Levarht’s waarde­keten

Wij willen mensen over de hele wereld samenbrengen om ons gezamenlijke doel te bereiken: de meest verse groente en fruit beschikbaar maken voor iedereen ter wereld, het hele jaar door.
Onze rol in de keten is het verbinden van de beste ketenpartners. Dit doen we door kennis en expertise delen, elkaar te inspireren en uiteindelijk gezamenlijke doelen bereiken. Wij brengen de hele keten samen: van veredelaars tot telers, van logistiek partners tot retail. Bringing the best… together!

samen met ons teeltnetwerk

Wij hebben een uitgebreid teeltnetwerk opgebouwd, met betrouwbare en duurzame relaties. Sommige samenwerkingsverbanden bestaan al sinds de start van ons familiebedrijf!

retail partner in de breedste zin van het woord

Wij zijn de schakel tussen telers en afnemers over de hele wereld. Retailers helpen we verder, door productoptimalisaties, klantbeleving, shopper insights, marktinzichten en schapindeling.

perfect matchen met de vraag van morgen

Bij Levarht doen we er alles aan om onze klanten te ontzorgen. Maar we zijn niet alleen een probleemoplosser, we zijn ook jouw businessversneller. Onze expertises:

  • altijd product beschikbaar

  • afspraak is afspraak

  • orders op maat

  • topproducten van eigen teelt

  • slimme en innovatieve marktoplossingen 

  • ruim 9 decennia kennis & ervaring

succesvol door samen te werken met alle schakels van de keten

Ben je benieuwd hoe Levarht jouw business verder kan helpen? Lees onze business cases en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!